Pjevač Zdravko Čolić ispričao najpotresniju scenu sa svojih nastupa - Magazin PRESS

30. 05. 2019.

Pjevač Zdravko Čolić ispričao najpotresniju scenu sa svojih nastupa


Popularni pjevač Zdravko Čolić oduvek je važio za najboljeg frajera na našem estradnom nebu, a mnoge djevojke su padale na njegov šarm. Ipak, njega je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dvije kćerke – Unu i Laru.

Pjevač se oduvek trudio da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, ali je o jednom incidentu koji se dogodio njegovog supruzi progovorio za medije.

“Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti”, rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

“Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga”, rekao je pjevač.Magazin PRESS / Star

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.