ISPOVIJEST ŽENE Imala sam seks i po sedam sati dnevno - Magazin PRESS

27. 10. 2018.

ISPOVIJEST ŽENE Imala sam seks i po sedam sati dnevno


Rebeka Barker (37) konstatovala je da je nimfomanka i pokušala je da nekako pomogne sebi da riješi dugogodišnji problem jer njoj seksa nikad nije dosta.

Prema podacima Kraljevskog koledža za psihologiju 4 procenta populacije su zavisnici od seksa, a četvrtina njih su žene. Ova zavisnost je označena kao mentalni poremećaj od strane Svjetske zdravstvene organizacije, a Rebeka je prepoznala sve simptome kod sebe.

"Uvek sam imala veliku seksualnu želju. Izgubila sam nevinost sa 15 godina i upoznala sam oca moje djece koja sada imaju 18 i 14 godina. Vodili smo ljubav svakog dana, a sa 24 godine odlučila sam da se razvedem i odem u Francusku kod majke i živim sa njom na farmi."

Zaljubila sam se u jednog čovjeka koga sam upoznala na roštilju i nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog. Dobili smo kćerku koja sada ima 8 godina i tada smo se vjerili. Suzdržavala sam se i pokušavala da se kontrolišem, ali kada sam mu rekla kakva je moja situacija on to nije razumio. Tada se moja želja transformisala u zavisnost.

Moj vjerenik nije mogao da ostane u vezi sa mnom jer sam ga izluđivala seksom koji smo imali 5 puta na dan kako bih ja bila zadovoljna. Seks mi je bio potreban da bih odagnala moje opsesivne misli. On je počeo da sumnja da ja imam aferu i da ga varam jer sam toliko žudjela za seksom. Prolazili su mjeseci a ja sam ga molila da spava sa mnom.

Potražila sam pomoć, ali mi lijekovi koje sam dobila nisu pomogli. Ostavila sam djecu kod majke kako bih bila malo sama i konačno sam riješila da napustim partnera. Daleko od njega, moja želja se malo smirila. Kasnije sam ušla u novu vezu i taj čovjek se smijao kada sam mu rekla da sam nimfomanka.

I on je imao veliku želju za seksom pa smo ponekad imali seks i po 7 sati dnevno. Nismo se slagali van spavaće sobe pa smo raskinuli. Upoznavala sam od tada sve neke emotivno nedostupne muškarce jer sam htjela samo da udovoljim svom tijelu i na kraju riješila da potražim ozbiljnu pomoć.

Shvatila sam da mi ne treba seks kako bih imala visoko mišljenje o sebi. Nakon niza terapija upoznala sam Žan Marka sa kojim sam odmah kliknula. U početku smo imali seks tri puta na dan, a onda su se stvari smirile i sada imamo seks samo jednom dnevno. Konačno sam u stabilnoj vezi i kada pogledam unazad vidim koliko ljudi nisu razumjeli kroz šta prolazim. Posavjetujte sa nekim ako mislite da je vaša seksualna želja prevelika ili imate neki problem sa njom, savjetuje Rebeka.


Magazin PRESS / Alo

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.