DA LI STE ČULI ZA NJU OVA poza promijeniće vaš seksualni život - Magazin PRESS

28. 10. 2018.

DA LI STE ČULI ZA NJU OVA poza promijeniće vaš seksualni život


Ukoliko se držite isprobanih seks poza, onda vam je veza možda upala u rutinu pa će vam dobro doći malo osvježenje.

Na svu sreću, postoji mnogo načina da uzburkate strasti u spavaćoj sobi bez da vam se poljulja veza sa partnerom. Eksperimentisanje sa novim pozama i tehnikama u seksu je uvijek zanimljivo.

Predlažemo vam da isprobate pozu koju mnogi nazivaju “daska za surf”. Ona omogućava dublju penetraciju pa će vam tako pomoći da dosegnete do pravih tačaka.

Odlična je čak i za muškarce koji nemaju veliki penis, jer im omogućava da cijelom dužinom uđu u vaginu. Tehnika nije toliko zahtjevna pa ćete biti u mogućnosti da “jašete na talasima” bez da se previše umorite.U ovoj pozi žena leži na stomaku, malo oslonjena na laktove kako bi podigla zadnjicu. Njene noge su blago razmaknute, dok se muškarac lagano smješta između i oslanja se na njena ramena. Ova poza podsjeća na surfera koji se vozi na dasci prije nego se popne na talas.

Za dodatno zadovoljstvo, žena može da stavi jastuk ispod stomaka što će olakšati partneru da dopre do njene G tačke. Oni koji žele da još malo začine ovu pozu mogu da uvedu u igru i seks igračke.Magazin PRESS / Telegraf

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.